2015. május 7., csütörtök

Tévhit/fiction Tény/fact
Eleanor is egy 1D rajongó volt
mikor összejött Louisval.

Eleanor sosem volt 1D rajongó, főleg nem azelőtt mielőtt összehozták volna Louisval. Volt egy interjú, amiben a fiúktól megkérdezték, hogy jártak-e már rajongóval, és a válasz egyhangúan „NEM” volt. Tehát ha Eleanor rajongó lett volna, akkor Louis azt válaszolta volna, hogy „igen, most is járok egyel,” de ez nem történt meg, mert Louis is nemmel válaszolt.

Eleanor mondta: „Mielőtt Louis barátnője lettem, directioner voltam, ezért lányok soha ne veszítsétek el
a reményt.”

Eleanor soha ne mondott ilyent! Talán hallottad a saját füleddel? Nem hinném. Vagy talán láttál egy videó arról, hogy ezt mondja? Nem hinném, mert még soha nem látunk róla olyan videót, amiben a hangját is lehetne hallani. 3,5 évig volt Louis nyakán, és ez alatt az idő alatt még egyszer sem hallottuk a hangját. Tehát mivel ilyent tőle senki nem hallhatott, mert nem volt az, így ez nem igaz, csak egy calderic vagy elounor shipper kitalálta, azért, hogy fényezze ezt a pénzéhes senkit.

„Elounor milyen cuki itt”


Haha, az a poén, hogy ezen a giffen nem Eleanor van Louisval, hanem Harry és Louis vannak rajta, de próbálkozásnak megteszi, ha már igazi párhoz illő közös képük, mozgó képük sosem volt, és már nem is lesz.

Eleanor sportol.



Ha Eleanor sportolna, - főleg ezeket, amiket bármelyik testépítő oldalról és googléról is egy az egyben ugyan ezt le lehet szedni, - akkor nem lenne ennyire gebe, se fenék, se mell, és pálcika lábak. Eleanor egy az egyben anorexiás, azok néznek ki így, és nem az olyanok, akik naponta végigcsinálják a baloldalon lévő edzéstervet.
Ha ezt végigcsinálná minden nap vagy hetente többször, akkor így nézne ki.
És nem így! Egyszerűen gebe. Egy anorexiás picsa. Se feneke, se melle, pálcika lábak, pálcika karok. Semmi jó alakja, egy csontváz. 

Eleanor és Louis barátok maradtak a szakításuk után, mert Eleanor ezt állította.

Ha valaki szakítás után jóban marad a másikkal, akkor nem követi ki pl instagramról, ahogy Eleanor tette, és a rokonait sem követi ki, akikkel addig jóban volt. De Eleanor azokat is kikövette.

Elounor a távolság miatt szakított, mert a 12 hónapból, 9-et nem
tudtak együtt lenni.

Ez kész vicc! Elounor nem a távolság miatt szakított, hanem azért, mert Louis már nem bírta elviselni, hogy Eleanor állandóan lenyúlja a pénzét és rajta élősködik. Mivel Eleanor a 12 hónapból, 9-et Louis nyakán élősködve töltött. Szinte nem volt olyan koncerthelyszín, ahol Eleanor ne lett volna ott és ne költötte volna Louis pénzét. És ebből lett elege Louisnak és dobta. Ezt a dolgot, miszerint sokat veszekedtek az utóbbi időben sok magazin is megírta. És ez az igazság, nem csak olyan mese, mint amiket Eleanor talál ki csak azért, hogy jó színben tűnjön fel és játszhassa az áldozatot.

Louis Ooops tetoválása azért van, mert Eleanor párszor a barátnőinek szóló üzeneteihez odaírta, hogy Ooops.

Hát ez nagy baromság! Köztudott, és tény, hogy Louis Ooops tetoválása Harry miatt van. Mivel anno az x faktorban Louis és Harry a mosdóban futottak össze először ahol, Harry első szava egy „Ooops” volt míg Louisnak egy „Hi”. És ezért van Louis kezén az Ooops felíratú-, míg Harrynek egy Hi feliratú tetoválás.

Eleanor, Louis miatt leszokott a cigiről.
Eleanor sosem szokott le a cigiről, inkább Louis miatta szokott rá. Eleanor Louis előtt, közben, és utána is cigizik rendesen.

Eleanor, Louis előtt is cigizett.
Eleanor, Louisval való kapcsolata alatt is cigizett! Nem hagyta abba, hanem Louist szoktatta rá a cigizésre!
Eleanor, miután Louis végre kidobta őt, továbbra is folytatja a cigizést. És nem csak a szakítás miatt, hanem azért, mert sosem hagyta abba a dohányzást. Mindig is dohányzott!