2015. május 25., hétfő

Tévhit/fiction Tény/fact
Louis és Eleanor összeöltöznek és Eleanor Louis ruháit viseli, emiatt nevezik egyesek tökéletes, szerelmes párnak.
 


Érdekes az, ha már egy hasonló napszemüveget vagy jacketet viselnek akkor már rámondják, hogy Eleanor Louis holmiijait viseli és akkor már is egypár. Milliónyi ugyanolyan napszemüveg /póló/cipő van a világon. Akkor azt miért nem látják be egyesek, hogy bizony Max és Eleanor azt csinálta, míg volt Louis és azt csinálja most is folyamatosan. Mióta Louis és Eleanor ’’szakított’’ (véleményem szerint nem is jártak csak jó modest fogás volt) szinte naponta tölt fel valamit az Instagramjára, ahol Maxxal van. Sőt még a helyet is megadja, hogy a rajongók hátha utána mennek. És ez utóbbira volt, aki azt állította, hogy azért nem magamutogató és kamerabuzi, mert csak, azóta aktív instagrammon és twitteren amióta Louisval szakított. Persze, hogy csak ezóta, hisz amíg Louisval volt addig a lesifotósók elintézték helyette, hogy készüljön róla egy csomó kép. Amióta Louis kidobta, azóta a fotósok nem foglalkoznak - vele csak a kis idióták, akik nem veszik észre, hogy milyen is valójában – így kell a sok kép, hogy továbbra is élvezhesse, hogy a sok hülye nyalja a valagát.


Erre miért nem mondjátok, hogy igaz szerelem? Attól, mert azt mondják, hogy barátok? Aha, azt könnyű mondani mindenkinek meg azt is, hogy Max meleg. Ilyen hülyeségeket kitalálni csak azért, mert azt akarják az elounor shipperek és az Elikét imádók, hogy elounor igaz legyen. Szánalmas és nevetséges!

Eleanor élvezi a 1D koncerteket.
Bizonyára azért unta halálra magát mindenegyes koncerten, inkább iszogatott a közönség soraiban, beszélgetett a bennfentesekkel és nyomkodta a telefonját állandóan csak azért, hogy ne kelljen odafigyelnie az előadásra.


’’Majd kiugrik a bőréből annyira izgatott.’’ Ha olyan nagy directioner és élvezi a koncerteket, akkor mostanában miért nem jár koncertekre? Attól hogy szakított a pasijával még ott lehetne, amúgy is azt mondják az elounor shipperek, hogy barátok mai napig… Hoppá, ebből egy állítás sem igaz!


Ezek a képek pont arra utalnak, hogy mennyire élvezi az ottlétet, ugye? Hát kicsit sem élvezi ahogy az a viselkedésén is látható.
Perrie viszont akárhányszor elmehetett egy koncertre, ő mindig élvezte. Bár nem sokszor jutott el.


Eleanor csak az olyan koncerteket élvezi, ami nem 1D.



Hűha, ez aztán a nagy rajongás... Legalább egy taps vagy egy sikoltás kitelik ilyenkor a directionerekből, de ez csak, halálra unja magát vagy éppen a kamerákat lesi, hogy hova tudna belenézni.

Eleanor jóban van a 1D barátnőkkel.
Na persze ezért nem tartja egyikkel sem a kapcsolatot már. Sőt Perrie nem is kedvelte soha. Ők nem voltak jóban, csak eltűrték a másik jelenlétét. Mikor Danielle Liammel járt, akkor mindig ott lihegett Danielle nyakában, mint ahogy Louiséba is.

Danielle legalább ismeri a mérték szót és nem piál be, mint Eleanor! Miután a Payzer páros szakított nem is tartották a kapcsolatot, Eleanor egyből ki is követte Daniellet. Ennyit a nagy barátnőségről.

De Sophiánál sem ment máshogy, ugyanúgy csak a látszatért volt vele és mikor Louis szakított Eleanorral, onnantól Sophiával se találkozik. Ment máshova csücsöríteni, bulizni és vedelni.


Eleanornak és a modestnek semmi köze egymáshoz.
Persze, ha így lenne, akkor nem ölelgetnék és puszilgatnák egymást folyton, és nem lógnának egymás seggében.

 

És pár videó Eleanor és a modest egyik feje Richard Griffiths, aki többet van a fiúkkal, mint a társa Harry Mage, aki bemutatta Eleanort Louisnak.


És itt a második linken is vele van, és hiába az a címe, hogy „Eleanor Calder Taliking” egy kicsit sem lehet hallani a hangját, ahogy a 3,5 év alatt egyszer sem lehetett, csak azt látni, hogy modesttel viháncol.



Louis és Eleanor közös otthona.

Attól, hogy Eleanor betelepedett Louis házába, még nem lesz ettől az övé is. Amit Louis a saját pénzéből, a saját nevére vett ingatlan az csak Louis és nem másé. Eleanor csak egy megtűrt személy egy házban nem több.
Eleanor segít Fizzynek vigyázni Dorisra és Ernestre.
Persze. Eleanor pont az az ember, aki annyira szereti a gyerekeket. Nevetséges. Ha annyira szeretné vagy legalább is foglalkozna a gyerekekkel, jelen esetben a Deakin ikrekkel akkor venné a fáradságot, hogy hozzájuk érjen, de nem. Ha Jay nem teszi oda az ölébe, akkor le se szarná őket, de így se ér hozzá, nem számít, ha az a gyerek véletlen leesik vagy valami, ő ugyan hozzá nem nyúl. Minden normális, érző ember, egyből átölelné a gyereket, de ez inkább elhúzza a kezét.


Dan Eleanorral Louis focimeccsén.

Nézd már meg közelebbről. ez nem Dan és Eleanor, hanem Dan és Jay. Mivel elike olyan egy anorexiás pálcika, hogy a képen látható nőbe, aki Jay Louis anyja, minimum kétszer, de az is lehet, hogy háromszor is beleférne. Ha értelmeset és valódit nem tudsz mondani, akkor inkább ne írj marhaságot.
Eleanor nem sminkeli magát.
Mert nem, hogyne! Azért van rajta annyi alapozó, hogy a feje elüt a testétől, pont úgy ahogy Lottiekánál is.

Eleanor nem a hírnév miatt volt Louisval.
Ha nem a hírnév miatt lett volna vele akkor nem állt volna mindig úgy, hogy mikor Louist vagy a többi fiút fényképezik, ő is látsszon a képen.